Reviews from Shortyz Borne

Recent reviews

4.0
Karin
14 August 2022

1,5 uur moeten wachten en dan bestelling niet compleet! Vervolgens werd de rest nagebracht en nog niet compleet! Melding gemaakt dat ik hier niet blij mee ben en geen complete bestelling ontvangen maar wel betaald! Hij zou het goed maken! Heb nog niets gehoord!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
14 August 2022

Lekker eten, goed warm

M
14 August 2022
Erna
13 August 2022

Paste Carbonara had een zeer melkerige saus. Leek wel soep. Dit was geen Carbonara recept.

Winnand
11 August 2022

Top bezorger just on time.🤣

S
8 August 2022

Hebben bijna 3 kwartier gewacht op de bestelling. En dat op een maandag.

Enoch
3 August 2022

Was heel lekker en snel bezorgd

Patrick
31 July 2022

Griekse salade bevatte geen Tetakaas. Geen patat special gehad maar aardappelschijfjes zonder saus. Ook niet warm. Vorige keer loempia ' s zwart. Kreeg ter compensatie Euro 1 terug. Kocht zeker elke week voor 50-60 Euro. Ga ik niet meer doen. Werk eerst maar eens de problemen weg. Zee slechte kwaliteit momenteel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
31 July 2022

Tot 3x aan toe geprobeerd maar echt niet lekker meer. Veel te laat, koud, slap.

Daniella
30 July 2022

De Sate Saus was veel te zout. Het vlees was lekker op de paar vette stukken na. De bezorging was heel punctueel en netjes

Erwin
27 July 2022

Tweede bestelling achter elkaar waar iets niet goed gaat. Nu ontbrak de salami op de pizza Paesana. Slordig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Holsbeek
26 July 2022

Heb zondag 24 juli bijna 2 uur moeten wachten op mijn eten. Tip, misschien klanten bellen als het druk is en het langer duurt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olde Veldhuis
25 July 2022

Wij hebben bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling, wasrschijnlijk bestelling gewoon vergeten. 2x gebeld. Kan gebeuren maar zeg dan dat het vergeten is en niet dat de bestelling onderweg is. Duurde na 1e x bellen nog ruim 20 minuten. Heel vervelend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Everlo Haarman
24 July 2022

Bezorging snel, alles compleet en warm. Aardappeltjes krokant. Shortyzbrood echt een aanrader 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene Wunnink
21 July 2022

Helaas...wij hadden ons erg verheugd op de maaltijd! Patat te kort gebakken (slap) shorty's cheese bread veel te kort onder de gril gelegen. Saus en milkshake vergeten mee te geven. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Shorty's

marcel Ten Heggeler
19 July 2022

Eten was koud en te laat

Tom
18 July 2022

Deed 55 minuten over bezorging maar pizza was wel lekker

K.
17 July 2022

Normaal altijd erg lekker. Nu misten we 2 dingen. Frikadellen te lang gefrituurd, erg hard. Bruine broodjes? Kapsalon miste groentes en de saus die we erbij hadden besteld. Was jammer allemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joep
15 July 2022
Maud Haverdings
14 July 2022

moesten lang wachten en pizza was niet gesneden

Karin
13 July 2022

Lekker eten , vriendelijk personeel.

Esther
11 July 2022

Er zat salami op de zelf samengestelde vegetarische pizza, en curry op de patat terwijl dit zonder saus was besteld. Margherita was te hard gebakken....niet de kwaliteit welke wij van Shortyz gewend zijn. Verbeterpunt is niet de vriendelijkheid van de bezorger, deze was uitermate vriendelijk. Maar let ook op de uiterlijke verzorgdheid van de bezorger....

Marlou
11 July 2022

Eten was heerlijk, maar lang moeten wachten op bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
10 July 2022

Helaas was al het eten erg lauw en niet meer warm. Daarnaast was de gevraagde bacon burger zonder augurk en tomaat wel voorzien van dit alles. Veel ons helaas erg tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maas
10 July 2022
Doldersum
9 July 2022

1,5 u moeten wachten op de bestelling

Richelle Meijer
4 July 2022

Helaas moesten wij lang wachten,waar ik best begrip voor heb als het druk is en te weinig personeel hebt,erg vervelend. Maar als je dan uit eindelijk je bestelling ophaalt en aangeeft dat je moet werken en ze zeggen "geen tijd om te luisteren " .... vervolgens je bestelling krijgt zonder wat te zeggen.... Een sorry voor het ongemak was genoeg geweest,echt! Maar dit vind ik onbegrijpelijk, dat je zo reageert tegen je klant.

Laura
4 July 2022

De appel/komkommer salade was echt geen salade te noemen. Veel te veel saus!! Echt zonde vh geld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BB
2 July 2022

Goed op smaak en goed op temperatuur dus Toppie

Wolbert
29 June 2022

Zeer goed, lekker op tijd en warme frietjes!

Johan
27 June 2022

Goed eten , op tijd gebracht

Jorink
25 June 2022

Verbeterpuntje: voor een euro extra mag er wel een wat grotere hoeveelheid paprika/ui op. Hij was wel erg lekker

Pascal
23 June 2022

Helaas bijna een uur op de bestelling moeten wachten. Gelukkig eten van goede kwaliteit zoals altijd

Ruud
21 June 2022

goede kwaliteit van eten en goede bezorging

Jolanda
21 June 2022

Heerlijke Shorty’s cheesteak shoarma

Grietje
19 June 2022
Ria hoogendijk
17 June 2022

Eten was 40 min te laat. De dame aan de tel arrogant en brutaal. Menu was niet compleet, de aardappels lagen onderin de box waardoor deze dreven in het vet van het vlees. De wrap was koud. Dit is NIET de shortyz waar ik altijd heel tevreden over was 😞

Vloon
17 June 2022

Voor de tweede keer 3 kwartier te laat.Nu ook nog koud niet te eten.Na 3x bellen eindelijk contakt. Vragen ze wacht even 5min later nog niemand aan de telefoon. Heb het helemaal gehad met shorty borne. Nog geen excuus niks.

Jo
9 June 2022

Afgelopen week was het prima. Vandaag was de pizza nagenoeg koud. Jammer. De rest was wel goed.

Maurits
6 June 2022

Pizza was minder lekker en anders dan we gewend zijn. Zal de volgende keer vast wel weer goed komen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marloes
3 June 2022

Heerlijke goed belegde pizza's. We bestellen hier vaker. Nu had de peperone veel hele pepers met zaadjes.dit was iets minder. Verder alles goed

M. Van Veen
26 May 2022

Het eiwit op de pizza caciatore was nog rauw, dus even terug in de oven. De smaak was verder weer uitstekend.

Annelies
22 May 2022

Het was weer super lekker en snel bezorgd

Dorine
21 May 2022

Het eten wat we besteld hadden, was (weer) heerlijk maar helaas was men wel het e.e.a. vergeten; ik miste mijn cocktailsaus bij mijn sate-menu en ook de kruidenboter bij de pane e buro was helaas niet meegekomen. Dat was toch wel een domper op de 'eetvreugde'. We zullen dat de volgende keer wel even aangeven. Het gratis product wat je altijd mag kiezen, vind ik wel erg leuk (en lekker!) dus vandaar, ondanks de onvolledige bestelling, toch 4 sterren!

Patrick Nieuwkamp
16 May 2022

Een berehap zonder saus is niet een berehap met sateh saus. Tevens was de sateh saus niet lekker en koud.

F.Hendriks
16 May 2022

Super lekker!!!! Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
15 May 2022
Andrea
8 May 2022

Was erg lekker en goed warm. Mooi op tijd bezorgd. Helaas mistte er een broodje. Gelukkig was er verder genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
1 May 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René D
30 April 2022

Meer dan uur gewacht. Bestelling ook niet compleet. Later alsnog bezorgd maar lol is wel weer vanaf. Na 2 jaar weer s geprobeerd maar toch weer teleurgesteld. Was dus voor echt laatste x.

Sonja
29 April 2022

Lars
27 April 2022

Ondanks 2 uur later dan er normaal bezorgd wordt en er zelf 2x achteraan gebeld te hebben is het ondanks tijdens Koningsdag toch goed opgelost! Tot de volgende keer!

Jolanda golbach
24 April 2022

Prima en goede kwaliteit

Maurice
22 April 2022

Duurde iets langer dan normaal, waardoor de patat iets slap was. Maar dat is direct goed gemaakt door extra blikje cola. Hamburger is van zeer goede kwaliteit en kan ik iedereen aanraden 🙂 bezorger was top, netjes en beleefd 🤗

Dk
21 April 2022
Peter
17 April 2022

Spareribs waren top, aardappel schrijven waren koud, en helaas de cola vergeten, jammer.

RL
11 April 2022

De marinade van de sparerips smaakte niet zoals het hoort Het leek nu meer op een dikke jus.jammer sparerips waren perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Varenhorst
4 April 2022

De bezorger was netjes en prettig, Het eten was niet echt warm, dat was jammer. De Shoarma schotel was verder prima. De kipschotel was voor mijn vrouw de laatste die ze bij jullie besteld. Het vlees werd door haar omschreven als "afvalvlees" Het merendeel is verdwenen in de afvalcontainer, de plaats waar afvalvlees thuis hoort.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ajg
31 March 2022

We zien een tijdje niet geweest omdat we minder tevreden waren. Na een mailtje we hebben u gemist. Maar een nieuwe poging gewaagd. Verwacht je kip blokjes/stukjes is het intussen vervangen door reepjes van een draaigrill. (Dit is een verkeerde verwachting van mij. Dit staat heel duidelijk op de site) Waarom dan 3 sterren. Deze draaigrill werkt misschien voor de koks een stuk makkelijker. Zaak is.volgens mij het vervolgens nog in een pan te verhitten. De smaak was goed maar temperatuur was gewoonweg koud. Voor kip gericht krijg je daardoor 1 ster, wat gecompenseerd wordt door het schnitzel menu 5 sterren! Temperatuur zie ik bij meerdere reactie staan. MISSCHIEN EEN IDEE HIER DAN WAT MEE TE DOEN?!

Tom
27 March 2022

Portie was qua hoeveelheid ruim voldoende. Eten was helaas lauw en sommige delen van de döner waren zwart verbrand, dus ik heb een groot deel weggegooid. Kwaliteit wisselt sterk, dus voorlopig voor mij geen bestellingen meer hier. Bezorger had z’n mobieltje op speaker en was met iemand aan het praten terwijl ik het eten in m’n hand gedrukt kreeg. Jammer.

Ellen
25 March 2022

De laatste tijd valt de kwaliteit erg tegen. Vaak ontbreekt er een ingrediënt. Dit keer was het de groente. Ook had de doner een wat scherpe nasmaak. Was niet lekker. Bezorging is niets op aan te merken.

Morselt
25 March 2022

Het was weer lekker

Jerry
24 March 2022

Eten was zoals gewend gewoon goed ik had 4 keer een kapsalon waarvan 1 grote helaas was alles even groot toen naar shortyz gebeld te hebben werd er gezegd dat de bakjes voor “ groot “ op waren en dus hadden ze er meer vlees in gedaan, dat was kant en klare nonsens in vergelijking met de andere bakken beetje jammer dus van shortyz uitkomst geen grotere kapsalon bestellen want die krijg je toch niet

Gwendolyn Witting
23 March 2022
Ans Dijks
21 March 2022

Eten was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
21 March 2022

Shoarma zaten heel veel vet stukken die in. verder top👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nijhuis
20 March 2022

Wij bestellen regelmatig shoarma en het is bijna altijd goed maar deze keer was het echt niet OK, de shoarma was koud en de men leest de opmerkingen bij de bestellingen ook niet!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
20 March 2022

alles werd razendsnel bezorgd, eten was heerlijk warm en uitstekend van smaak!

Koen van der Velde
18 March 2022
Raymond
18 March 2022

mmmmmmmmmmmmmmmm

Potter
15 March 2022

Nvt

Miriam ten Cate
12 March 2022

De bezorging was redelijk snel en ok De lasagne wat niet te eten heel veel lasagne bladen en bijna geen saus en veel maar echt veel te zout Ik heb ook gebeld met deze klacht

Ray
11 March 2022

Lekker eten, snelle bezorging

Arjan
10 March 2022

Eten was lauw, jammer want dat zijn we niet gewend van jullie

A
5 March 2022

Helaas was de bestelling wederom niet compleet. Nu miste de pindasaus, de vorige keer een kroket en keer ervoor een kleine patat.

Thor
5 March 2022
Schothuis
3 March 2022

Hebben heel erg lang moeten wachten op onze bestelling. Om 18.00 uur besteld en om 19.00 uur na gebeld waar het bleef.. zou met een paar de seconden de deur uit gaan. pas om 19.20 uur kwam de bestelling aan !!! Toen de bestelling aan kwam was het niet bepaald warm meer en de patat was slap en koud!!

Boevink
1 March 2022

Eten was heerlijk wat ik jammer vond is dat de tas en het plastic zakje na rook stonden

Maaike Franken Volmerink
25 February 2022

Het eten was heerlijk, en zelfs eerder bezorgd!! Dikke pluim.......

Chantal Boel
25 February 2022

Deze keer waren zowel het vlees maar voornamelijk de aardappeltjes enorm zou, jammer

Natasja
21 February 2022

Aardappels waren slap en niet krokant.Jammer.Voor de rest lekker gegeten.Normaal wel goede aardappelen.

Ingrid
20 February 2022

Shortybox was lauw/koud. Aardappels te vaak gefrituurd/gebakken en erg droog. Pizzadeeg was taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elge
19 February 2022
Morselt
18 February 2022

Precies op tijd bezorgd, lekker warm en goed van smaak

S
13 February 2022

Super snel, super lekker! Elke week weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mm
12 February 2022

Snel geleverd en goed warm eten

LME
11 February 2022

Pizza was half lauw, aardappeltjes slap, kommerappelsalade miste saus. Jammer. We bestellen hier vaak maar dit was wel een dieptepunt

van Asteb
11 February 2022
Nicole Wissink Schefer
10 February 2022

Het duurde een beetje lang, maar was het wachten waard. En wij hebben Corona en zullen vast niet de enigste zijn, dus denk, dat jullie het daarom extra druk hadden.

Dorus
10 February 2022
Danielle
10 February 2022
Hek
5 February 2022

Het eten was snel bezorgd. Maar het eten was heel slecht alles weg gegooid!!! 😡

Blijleven
5 February 2022

Lekkere hamburgers. Goed gevuld. Echt lekker. Duurzaam verpakt. Kleine tip. Misschien is het bij meerdere vergelijkbare bestellingen in één tas of doos handig om aan te geven wat in de doosjes zit.

Morselt
4 February 2022

Makkelijk bestellen via de webshop. Precies op tijd geleverd. Bij kapsalon had net iets te lang in de oven gestaan, de kaas was aan de zijkant van het bakje vastgekoekt. Voor de rest was alles erg lekker.

Judith
30 January 2022
Anton
28 January 2022
Loontje
23 January 2022

Twee uur gewacht op het eten vandaag. Geen broodjes bezorgd bij de menu's, op zich jammer....verder wel goed eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veldman
23 January 2022

Wel erg lang moeten wachten..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ah
22 January 2022

Lekker!

Proviel
21 January 2022

We bestellen hier bijna wekelijks. Altijd goed kwaliteit en het eten is nog lekker warm!

nijhof
20 January 2022

goede producten en snelle levering altijd vriendelijke bezorgers

Kroeze
17 January 2022

Het eten was was van smaak goed maar het was niet warm……we hadden lauwe burgers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

VAN ASTEN
17 January 2022

bij elke snack staat standaard curry vermeld. als je dat zelf niet veranderd krijg je dus bij elke snack curry geleverd... misschien beter om er standaard geen saus bij te vermelden . verder top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dominique
17 January 2022

Alles was erg lekker. Had zelf de kapsalon kip groot. Die ga ik niet meer bestellen die krijg ik nog niet half op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schoonderbeek
16 January 2022

Produkten waren niet warn en patat was slof, komt laatste tijd vaker voor.

Erwin
12 January 2022

Pizza is was lauw toen we deze uit de doos haalden 👎🏻

Kirsten
12 January 2022

Bezorger kon het niet vinden. Ik moest zelf bellen met jullie. Toen kwam die en het eten (pizza was zo goed als koud en de patat zat allemaal slap half lauw aan elkaar gekleefd. Zijn we niet gewend van jullie helaas

Ten berge
10 January 2022

Voor de 2e keer fout.wat anders dan besteld gekregen.en vorige keer iets niet geleverd. Deze gaat uit mijn lijstje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koebrugge
9 January 2022

Goede pizza's. Helaas misten we de gratis cola, stond wel op de bon, maar niet meegeleverd en de bezorger was al weer weg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Damink
9 January 2022

Het eten was geweldig. En snel klaar

Kok
9 January 2022
L
8 January 2022

Hamburgers niet gaar en erg taai. Alles veel te zout ook de patat.

Sandra
8 January 2022
S
6 January 2022

1 lahmacun was verbrand en te hard. Te donker om op te eten. Deze is de prullenbak in gegaan

A
3 January 2022

De bestelling was niet compleet, toen we daarover belden werd het in twijfel getrokken; meneer het het toch echt klaar gemaakt, het meisje had het toch echt ingepakt. Het werd een ‘welles-nietes’ discussie, wat erg ongemakkelijk voelde, want het voelden sof we niet werden geloofd. Na twee onplezierige telefoontjes werd de bestelling alsnog geleverd.

Esther
30 December 2021
Jw zielman
30 December 2021

Aardappelen koud en slap pazza zat vast aan deksel doos nog nooit zo slecht gehad

Wissink
23 December 2021

Ze waren te laat met bezorgen,de saus van de pasta was niet meer goed( dus weggegooid) en ik had om knoflooksaus gevraagd en kreeg whiskey saus en kruidenboter. Dus erg jammer…

Alieke Leppink
18 December 2021

Eten was prima, bezorging netjes. Maar wel ruim een uur moeten wachten op een bestelling.

Mulder
16 December 2021
Dennis
12 December 2021

We hebben 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op een bestelling van 2 pizza's. De pizza's waren bij aflevering lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
9 December 2021

5 kwartier moeten wachten op de bestelling. En toen die kwam was het lauw en klef geworden

Trudy
7 December 2021

Vraag om door gebakken patat, krijg koude slappe patat. Heb de bak weggegooid, echt niet te eten. Door er koude sauzen overheen te gooien wordt de patat soppig en koud. De kaassouffle was ook al koud. Best vreemd als je weet dat ik in dezelfde straat woon?? Zal helaas geen bestelling meer plaatsen.

Lynda
6 December 2021

Half bakje ( normaal vol bakje ) tortellini voor 13,- all-in vond ik toch wel prijzig. En het had zeker warmer gekund. Jammer… Heb Shortyz een mail gestuurd, maar er is niet op gereageerd..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kim van huizen
5 December 2021

enorm lekker eten! de opmerkingen zijn gemarkeerd op de bon zodat de keuken goed wist wat er van de burgers af moest blijven. De burgers waren echt goed en heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost withag
4 December 2021

1 uur gewacht

Zwienenberg
4 December 2021

Snelle service, goede kwaliteit

Annelies
3 December 2021

We hadden een grote bestelling en gevraagd om op een bepaalde tijd te bezorgen. Ze waren op tijd en alles was lekker warm en heerlijk!

Lianne
3 December 2021

Bestelling was zelfs iets te vroeg dis dat was prima, alleen wel koud

Koen van der Velde
2 December 2021

Lekker eten en snel bezorgd

Miranda
2 December 2021

Super lekker eten, snelle en nette bezorging.

Herman
30 November 2021

De bestelde patat was een slappe hap doordat de mayo er al overheen zat. Doe dus de mayo in een apart bakje.

Alex
29 November 2021

Ik bestel al enige tijd bij Shortyz. Maar de laatste tijd duurt het een uur voordat ik mijn bestelling krijg. Ik heb Shortyz gebeld, en kreeg als antwoord dat de bezorger onderweg is. Vervolgens nog een kwartier moeten wachten. Daarbij was het eten inmiddels al flink afgekoeld. Ik ben er klaar mee, en bestel mijn eten in het vervolg bij een ander. Ik vind het echt jammer omdat in het begin het eten binnen 20 minuten warm gebracht werd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
28 November 2021

Helaas was het niet lekker. De patat was erg slap, de kinderhamburger was niet lekker. Het pita broodje was aangebrand. Ook duurde het ruim een uur dat het was bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole Wissink
28 November 2021

Jullie vlees is zo lekker mals! Sinds onze eerste bestelling zijn jullie onze favoriet ! Tot gauw ! En fijn dat jullie vanavond nog zo net op het nippertje, qua sluitingstijd, ons een heerlijke maaltijd hebben bezorgd. Daarmee hebben jullie er een nieuwe klant bij. Mijn vriendin, die mee at 😋

Bram ten Voorde
27 November 2021

Shoarma menu besteld, zat geen broodje bij, wat ik bij een compleet menu toch wel verwacht. Aardappeltjes waren erg slap, ondanks dat de bezorging juist erg snel was. Smaak was redelijk.

Brand
26 November 2021

Super!

Rico
25 November 2021

Eten was optijd zoals altijd eten was lekker goeie kwaliteit zeer een aanrader

Hietbrink
21 November 2021

Flaamse frieten slap, van Dobben croquetten leken wel opgewarmd in magnetron. Helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
21 November 2021

We hebben meer dan een uur gewacht. De patat was taai 2x gebakken leek wel. Erg jammer voor ons niet nog een keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rikie van den Hoven
19 November 2021

Maaltijd netjes op tijd geleverd

Jordy
15 November 2021

Goed en lekker eten. Het bonnetje komt alleen niet overeen met het bedrag wat van mijn rekening af is.

Cindy Kruise
15 November 2021
M
15 November 2021
Marijke
11 November 2021

Het eten was prima, netjes op tijd gebracht en een gratis cola erbij👍

Schoonderbeek
10 November 2021

Het duurde een uur voordat we iets kregen En het eten was koud

Erik Koskamp
10 November 2021

Eten was prima, maar moesten wel erg lang wachten deze keer: zijn we niet gewend van Shortyz

M
8 November 2021
Boelen
7 November 2021

De bezorging kan beduidend beter. Deze keer was het wederom veel te laat, maar dit keer was alles compleet. Een incomplete bestelling is vaker aan de orde en moet er nageleverd worden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario
7 November 2021

Lekkere pasta en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wegdam
5 November 2021

Eten perfect , alleen lang moeten wachten vond ik.

Sterre
1 November 2021

Wij hadden perongeluk de verkeerde bezorgtijd doorgegeven via de website. Naar Shortyz gebeld en dit hebben ze netjes aangepast en precies optijd geleverd. Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
1 November 2021

Altijd prima

Edwin
31 October 2021

Eten was super, bestelling duurde langer als een uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

PR
31 October 2021

Eten was enigszins koud, de knoflooksaus ontbrak en ook het blikje fanta was er niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sven
29 October 2021
De jong
29 October 2021

Prima pizza!

Mario
27 October 2021

Normaal is het altijd perfect maar deze keer was de patat erg zout.

Uittenbosch
25 October 2021

Het eten is altijd super lekker van jullie, nooit iets op aan te merken echt top! Maar wou toch wel even laten weten dat ik nadat ik de shortyz cheese kipdoner heb gegeten al 3 dagen erg last heb van mijn buik..(hou niks binnen).. sorry wou het toch even zeggen.. Verder zijn jullie echt top!

Saskia
25 October 2021

Helaas koude patat terwijl wij op 2 minuten fietsen van Shortyz wonen.... Volgende keer maar gewoon weer zelf ophalen bij een andere afhaal.... Heel jammer dit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen van der Velde
21 October 2021
Marjanka van dijk
20 October 2021

Hij zou fijn zijn als de volgende keer de kroket en kipnuggets en hamburger warm zijn. De kroket was gewoon koud van binnen. Gewoon dus weg kunnen gooien.

B
15 October 2021
Johan
15 October 2021

Lekker eten, goed warm en vlotte en nette bezorging

Tom
15 October 2021

Aardappeltjes waren slap en melig. Gebeld, kregen direct een nieuwe portie bezorgd. Helaas waren die van dezelfde kwaliteit. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Shortyz, dus hopelijk gewoon een kwestie van pech.

Erna
14 October 2021

Wrap doner. Te veel koolsalade te weinig doner.

Rik
10 October 2021

Hoofdlijn eten lekker en goed bezorgd. Saté saus helaas waterig en smaak van milkshake banaan onherkenbaar en niet lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.Kok
10 October 2021
Saskia
7 October 2021

Exact op de aangegeven tijd stond de bezorger op de stoep, top! Broodje kip was heerlijk en goed warm. Hoeveelheid van dit medium broodje meer dan ik op kreeg.

Saskia
7 October 2021

Voor de 2e keer ging er iets fout. Geef ik bij de bestelling aan dat ik kontant wil betalen en het bedrag waarmee ik wil betalen. Heeft de bezorger geen wisselgeld mee.

Sandra
6 October 2021

Makkelijke bestelsite en snelle levering . Vriendelijke bezorger

Marion
3 October 2021

Het was weer top!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
2 October 2021

Heel goed gevulde pizza. En snelle levering. Pizza was heerlijk.

Wouter
29 September 2021

Snelle levering en goede kwaliteit.

Nicole Wissink Schefer
27 September 2021
Pukke
21 September 2021

Ik had 500gr chickenwings besteld en het was koud

Gijs
13 September 2021
Mathijs hannink
12 September 2021

Kon sneller. Bijna een uur gewacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

nadia
12 September 2021

pizza was erg goed te doen maar we hebben nog nooit zulke vieze pasta gehad was echt super zuur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joel
11 September 2021

Frikandel was slecht met grote brokken ui in plaats van fijn gesneden. De shoarma was vettig, met veel harde stukken, smakeloos en het broodje was half rauw en half zwartgeblakerd. Eens maar nooit meer, maar de bezorger was snel en vriendelijk en de enige die In fooi heeft verdiend.

Lilian
10 September 2021

Eten was goed, maar helaas ontbrak de gratis milkshake

Saskia
10 September 2021

1e bestelling 40 minuten te vroeg en ook nog eens het verkeerde gekregen. Na telefonisch contact is het juiste geleverd op de juiste tijd. Met een extra ijsje. Prima opgelost.

Anoniem
6 September 2021

Bezorgtijd netjes en het warm en koud was goed van elkaar gescheiden. Eten was lekker !!

Sybren
6 September 2021

Heerlijke kapsalon gehad beste in town

M.v
5 September 2021
Haico Zander
3 September 2021

Het eten was perfect en de bezorging was supersnel ik ben zeer tevreden en bestel graag weer bij jullie helemaal top.

A. Dijks
2 September 2021

Maaltijden op tijd bezorgd en deze smaakten uitstekend.

Tom
30 August 2021

Smaakte weer erg goed. Portie is groot genoeg, Shortyz-bread is super! Snelle en nette bezorging, dus perfect zo.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.Kok
30 August 2021

Makkelijk besteld en snel bezorgd.Waar voor je geld, erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandy
29 August 2021

Prima snelheid en keurig bezorgd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
28 August 2021

razendsnel bezorgd, eten was heerlijk!

Jan
28 August 2021

Gewoon goed 👍

Buurman Jeroen
27 August 2021
Mario
22 August 2021

Lekker en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margreet Visser
20 August 2021

Smaakte weer voortreffelijk en op tijd bezorgd

Brouwer
16 August 2021

De pizza funghi was heel vochtig aan de onderkant, daardoor niet lekker en zelfs helemaal doordrenkt en slap. Bij het openen van de doos leek het ook of die op de kant was gehouden, alles lag eraf bij sommige punten. Ook de kaas die werd gebruikt vond ik niet lekker. Overall: Deze pizza was niet lekker en heb daardoor de helft weggegooid en ik zal niet snel weer bestellen hier.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
15 August 2021

Zoals altijd smaakte hwt prima

Mario
15 August 2021
Anoniem
14 August 2021

prima 👍

jeroen
31 July 2021

friet veel te zout waardoor slap

Mart
30 July 2021

Wij hadden online besteld maar we kregen een gekookt ei ipv een gebakken ei op de pizza en we hadden een verkeerd broodje erbij dat was minder het stond wel goed op de bon maar veder was het het goed

Marjanka van dijk-Wennekes
29 July 2021

De kroketten waren van binnen koud. Voor de rest was het super

Ria Hendriks
29 July 2021

Kwaliteit was niet optimaal omdat de pasta Fungi te snel moest worden klaar gemaakt. Bestelling was niet goed door gekomen i.v.m. storing.

Ellen
28 July 2021
Mario
18 July 2021

Word net zo snel bezorgd als Max verstappen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom de Weerd
18 July 2021

Oorspronkelijke bestelling was niet goed, de döner smaakte zurig en hebben we daarom niet opgegeten. Daarover hebben we gebeld en binnen korte tijd stond de bezorger bij ons aan de deur met een nieuwe portie döner. Deze was vers van de draaigrill en was, zonder overdrijven, echt ontzettend lekker. Zeer tevreden met de manier waarop dit opgelost is, bijzonder netjes!

PV
18 July 2021
Tim
17 July 2021
Le Coq
11 July 2021

Eten was prima, maar 75min wachttijd was erg zuur

Martijn
8 July 2021
D
4 July 2021
Wendy Schlatkamp
3 July 2021
Kelang-m
30 June 2021
Anoniem
28 June 2021

Alleen jammer dat het bakje met de knoflooksaus kapot was en de hele saus onder in de tas zat.

oosterik
27 June 2021

Eten was heerlijk, jammer dat de gratis milkshake er niet bij zat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
20 June 2021

Blikje Cola is vergeten bij de bestelling, verder altijd perfect eten !!

Danielle
20 June 2021

De patat was erg slap en niet lekker

C
14 June 2021

Patat koud en slap, niet de mayonaise apart specifiek naar gevraagd... Milkshake half leeg gelekt uit de beker.. Jammer

Smit
13 June 2021

Het eten was niet heel warm, te kort aan sausjes, geen gratis drankje zoals beloofd en eten was een kwartier eerder dan aangevraagd

B van overveld
12 June 2021

Altijd goed, altijd lekker.

Koen van der Velde
11 June 2021

Was heerlijk en op tijd bezorgd

Marischka
10 June 2021

Helaas al 2 x gevraagd saus apart van snack te leveren. Dat is niet gebeurd. De gratis Fanta bleef ook achterwege.

Schoonderbeek
10 June 2021

De milkshake was het dekseltje af met gevolg dat het geleverd was en er nog minder dan de helft in zat

A
7 June 2021
M Nitert
7 June 2021

Aardappelschijfjes waren koud en slap

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
6 June 2021

razendsnel bezorgd, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K v.d. Velde
5 June 2021

Eten was goed maar 2 milkshakes niet geleverd. Gebeld en kregen 1 milkshake nabezorgd. 1x vergissen kan maar 2 keer!

Anoniem
29 May 2021

kapsalon was heerlijk en lekker veel. gratis drankje erbij top! Bestelling was netjes op tijd

Erik
24 May 2021

Direct na foutieve bestelling telefonisch geannuleerd. Blijkbaar gelukt want niet bezorgd. Graag geld retour storten

Cor
23 May 2021

Spare ribben prima gaar. Smaak had wat pittiger gekund. Donner was eveneens prima. Goed van smaak. Misschien tip, volgende keer een klein beetje ui erbij doen. Al het eten was goed warm en werd prima op tijd bezorgd.

Dute
20 May 2021

Het eten was meer lauw dan warm. De bezorger kwam te laat. We werden gebeld of het adres in Saasveld of Borne was, terwijl het adres duidelijk werd is vermeld tijdens de online bestelling.

Sk
20 May 2021
Nele Staudt
17 May 2021

Lekker eten en altijd snel en klantvriendelijk bezorgd.

Vera
17 May 2021

Het eten was prima, zoals vrijwel altijd. De jongen die mij hielp was erg vriendelijk. Er was echter niemand die een mondkapje droeg en er stond ook geen verplichting daartoe op de deur. Dit terwijl er ook voor en naast de spatschermen mensen aanwezig waren. Dit is voor mij een reden om hier voorlopig niet meer te komen, zo lang er corona in het land is.

Anne
15 May 2021

We hebben het gratis ijsje dat aangeboden werd niet gekregen.

Kamil
10 May 2021

Sambal was open,verder heel goed heeeeeel snele bezorging top👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
9 May 2021

Bij t bestellen kwamen we tot de ontdekking dat de ciabatta broodjes niet meer op t menu stonden...heel erg jammer dat was juist een lekker broodje. En

Dennis
3 May 2021

Fantastisch lekker en snelle bezorging!!

Anoniem
2 May 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Beukers
1 May 2021

Online besteld. Binnen half uur geleverd. Prima kwaliteit, goede temperatuur en alles conform bestelling. Tip: het warme bij elkaar in 1 bak(shoarma en aardappels) en de salade appart.

Diana
22 April 2021

Bezorging prima! Vriendelijke bezorger. Eten was lekker, en superleuk dat ik er een gratis ijsje bij kon kiezen. Helaas een sundae chocola ipv de gevraagde karamel. Maar verder prima!

Tom
12 April 2021

Snelle bezorging, zeer ruime portie en top qua smaak! Was weer zeer geslaagd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein Uittenbosch-pol
11 April 2021

Het eten was super lekker alleen jammer van de 2 uur wachttijd!!! Als we dat hadden geweten hadden we nooit besteld.. Wel zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ans
11 April 2021

netjes op het aangeven tijdstip geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Val
9 April 2021

Top. Snel bezorgd.

Van Den Berg
8 April 2021

Spareribs smaakte goed, alleen jammer als je vraagt extra gaar dat ze dat niet doen, volgende x extra, extra gaar!!

Van Asten
8 April 2021

Tip: standaard geen saus is beter. Als je nu bijvoorbeeld een kroket aanklikt dan wordt er standaard curry aangegeven. Vandaag diverse snacks besteld en overal zat curry op, wat niet mijn bedoeling was.. Verder alles prima 👍

Xx
5 April 2021

Prima geregeld

Van Den Berg
2 April 2021

Bestelling was prima,alles was heerlijk, super tent.

Fra
29 March 2021

Super snelle levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ElGe
27 March 2021

Weer keurig op tijd!

Nanda
27 March 2021

Heerlijk eten, op tijd en super warm, wat wil je nog meer 🤩

Marloes
25 March 2021

Heerlijke warme pizza's. Goed belegd. Een aanrader. We bestellen graag nog een keertje.

BA
24 March 2021

We zijn niet zo tevreden, Kan het zijn dat in de saus "Vis of Garnalen" zit. Alle hamburgers hadden een lichte vis smaak... niet iedereen vond dit lekker. Met name dochter liet de hamburger staan.Ik heb zelf geen moeite met lichte vissmaak maar??? Saus?

Marina
22 March 2021

Wonen nog niet zo lang in Borne maar dit is ons vaste adres. Lekker eten en goede service!

José
22 March 2021

Heerlijk gegeten Prima Snel bezorgd Voor herhaling vatbaar

Erik
21 March 2021

Precies op de afgesproken tijd geleverd. Smakelijk, goed verpakt en goed van temperatuur. Goed bedacht de plastic afstandhouder waarmee de bovenkant van de pizza niet tegen de onderkant van het deksel kan komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Broersma
21 March 2021

Perfect zoals gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 March 2021

Prima eten en supersnel bezorgd.

Tevreden klant
19 March 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Wouter
18 March 2021

Netjes op tijd, maar eten niet echt warm en saus vergeten.

Tom
15 March 2021

Smaak was perfect, nette bezorging; niks te klagen dus!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HULS
15 March 2021

Netjes

Patje
15 March 2021
Sander
13 March 2021

Eten was niet echt warm..

Chris
11 March 2021